Čarobni svet Banjšic na konju

Če iščete mir in se radi predajate čarom, ki jih ponuja neokrjena narava, potem so Banjšice prava izbira za vas! Banjška planota je edina planota v Sloveniji, na kateri boste na eni strani občudovali lepote Julijskih Alp in na drugi strani čarobnost Tržaškega zaliva in Beneško Slovenijo. Če boste imeli srečo, boste lahko videli celo ladje! Deželica je idealna za ljudi, ki ljubijo svobodo, sonce in veter ter vonj cvetočih travnikov ter dolge sprehode brez strahu, da bi se izgubili. Za vse, ki pa v sebi nostite malo več adrenalina, smo za vas pripravili različne športne aktivnosti (kolesarjenje (Downhill proga), pohodništvo (različne zahtevnostne stopnje), jadralno padalstvo, jamarstvo, nabiranje zelišč ... Kakorkoli se boste odločili, vam zagotavljamo, da vas bo čarobni svet Banjšic spremljal tudi, ko se boste odpeljali v dolino.

Organiziramo različne aktivnosti s konji:

  1. KONJIČKOVE URICE za najmlajše (starost od 4 do 8 let)
  2. ZAČETNI IN NADALJEVALNI TEČAJ JAHANJA (z možnostjo opravljana izpita za Jahač 1 in 2 ter opravljanje licence za preskakovanje oziroma dresuro)
  3. TERENSKO JAHANJE (jahanje po čudovitih terenih Banjške planote; možnost jahanja na Sveto goro in do drugih vnaprej dogovorjenih destinacij; po dogovoru tudi dvo- ali tridnevno jahanje)
  4. ROJSTNODNEVNE ZABAVE S ŠOLSKIMI KONJI (potrudimo se, da upoštevamo želje naročnika)
  5. POČITNIŠKE DELAVNICE S KONJI (3, 5-dnevni program za otroke)
  6. JAHALNO-USTVARJALNE URICE ZA NAJMLAJŠE (namenjene so otrokom in so kombinacija druženja s konji ter ustvarjanja na temo konjev)
  7. JAHALNI VIKENDI (primerni za otroke in odrasle oziroma družine)
  8. INDIVIDUALNI PROGRAM OTROCI (ker se zavedamo, da je vsak otrok unikaten)
  9. Enkrat na leto organiziramo KONJENIŠKE IGRE v sklopu Praznika košnje, zadnji vikend v mesecu juliju. Na igrah lahko sodelujejo jahači vseh starosti. Preiskusimo se v spretnostnem jahanju, metanju podkev, in drugih zabavnih igrah.
  10. Vsako leto se v mesecu decembru podamo na ŽEGNANJE KONJ, ki ga organiziramo v bližnji vasi. Pripravimo pa tudi teren za pusta oziroma noč čarovnic.

Vse aktivnosti s konji organiziramo skupaj z inštruktorjem Dejanom Strgarjem in njegovo ekipo.
Več informacij:
Dejan Strgar
Banjšice 12
5251 Grgar

tel. 051 270 118
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.